Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Трамп радіє: Росію вдалось налякати

«Справи пішли добре, може, навіть краще, ніж ми очікували», – заявив президент США за підсумками візиту до Росії держсекретаря Рекса Тіллерсона

Зазначимо, що Росія погодилась прийняти Тіллерсона одразу після того, як американці дали томагавками Кремлю «по зубах» у Сирії.



Проте емоційний американський президент, видно, все одно не полишає надії знайти таки спільну мову з Путіним



 Візит американського високопосадовця став другим ляпасом. ЗМІ повідомляють, що він пройшов у напруженій обстановці, але судячи із слів Трампа, Тіллерсон отримав обіцянки від Путіна поводити себе чемніше. Проте чи зуміють США «примусити Росію до миру» покаже час. Трамп це розуміє, тому зауважив, що «результати найважливіші, не просто переговори».
Проте емоційний американський президент, видно, все одно не полишає надії знайти таки спільну мову з Путіним. "Було б чудово, якби НАТО і наша країна змогли взаємодіяти з Росією, зараз ми не співпрацюємо", - сказав він. Україні ж важливо, щоб ця взаємодія відбувалась не за наш рахунок. Залишається сподіватись, що цього не станеться, адже Рекс Тіллерс недвозначно заявив: "Поки не буде досягнутий повний прогрес по виконанню Мінських угод, ситуація з Україною залишається перешкодою для поліпшення відносин між США і Росією".

Telegram Channel