Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

ШУКАЛИ УБИВЦЮ — РОЗКРИЛИ ІНШИЙ ЗЛОЧИН

Ми вже повідомляли про вбивство, що трапилось у Луцьку восьмого вересня...

Ми вже повідомляли про вбивство, що трапилось у Луцьку восьмого вересня. Нагадаємо , що о 7-ій годині ранку у кіоску, що на вулиці Потебні, з вогнепальним пораненням у груди було виявлено труп 39-річної Ганни Б. Це, до речі, був її перший вихід на роботу в цей кіоск. Як вчора нам повідомили працівники компетентних органів, цей злочин поки що не розкритий. Відпрацьовуються можливі версії і обставини цих подій.
Одна з них: цілком ймовірно, що напад планувався з метою пограбування, і зброя знадобилась для залякування. Цілком можливо, що постріл був ненавмисний. Після “ЧП” злочинці втекли, не взявши ні товару, ні виручки — 650 гривень. Люди, котрі працюють цілодобово у магазині поруч, розповідають, що десь близько п’ятої години ранку чули глухий звук і гуркіт двигуна мотоцикла.
З достовірних джерел також відомо, що у ході розслідування кримінальної справи за фактом убивства в районі, де це трапилось, зокрема у підвалі багатоповерхового будинку, що на вулиці Бенделіані, вилучено цілий арсенал — чотири обрізи мисливських рушниць, автомат Калашникова з глушником, гранату (див. фото). Уся зброя придатна до стрільби. Разом з тим правоохоронці виявили понад кілограм марихуани. Власників усіх цих “знахідок” затримано і перевіряється можливість їх причетності до згаданої трагедії.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel