Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Збірна України може зіграти спаринги з Аргентиною, Німеччиною та Італією

Принаймні ФФУ веде переговори щодо цього

Федерація футболу України веде переговори з Аргентинської федерацією футболу щодо проведення товариського матчу зі збірною України, а також обговорює таку можливість з Німецьким футбольним союзом та Італійською федерацією футболу. Про це повідомив президент ФФУ Андрій Павелко, інформує УНІАН.



Кілька днів тому прийшло підтвердження від Аргентинської футбольної асоціації про можливий товариський матч наших збірних.



Андрій Павелко вважає, що вибір суперників для товариських матчів повинен узгоджуватися з Андрієм Шевченком і комітетом збірних.


«Кілька днів тому прийшло підтвердження від Аргентинської футбольної асоціації про можливий товариський матч наших збірних. Але все це ще знаходиться у стадії переговорного процесу. Ми продовжуємо переговори з грандами. Спілкуємося з Німецьким футбольним союзом та Італійською федерацією футболу, іншими сторонами. Окремо є ще бажання тренерського штабу і бачення, з яким суперником збірна України хоче проводити спаринги перед офіційними матчами. Це обговорюється з комітетом збірних і тренерами команди, і рішення по кожному товариського матчу має свої вагомі аргументи», – сказав Павелко.

Telegram Channel