Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Відома українська письменниця потрапила в ДТП

Українська письменниця Софія Андрухович з чоловіком письменником-перекладачем Андрієм Бондарем та донькою Варварою потрапила в ДТП

Про це на сторінці в Facebook повідомив чоловік письменниці Андрій Бондар, передає Depo.ua.


"Третій раз в житті побував в автомобільній аварії. Це сталося вчора. Я не був за кермом і провини нашого водія не було – виїзд з другорядної на головну. Ми рухалися по головній", - написав чоловік письменниці.



Швидкість була невеликою і автомобіль, в якому перебувала Андрухович тільки розвернуло на 180 градусів у смузі.



За його словами, більше всіх постраждала письменниця, тому що удар прийшовся з лівої сторони на її пасажирське сидіння. Софія Андрухович сиділа там з донькою Варварою. "Довелося накласти кілька швів на голову, трохи втратила крові, але швидка приїхала вчасно і все зробили акуратно і правильно. Ні струсу, ні яких-небудь серйозних ушкоджень. Поранення склом та забій грудної клітки з лівого боку. У Варвари справжня ініціація. Обдерте підборіддя і вид закривавленою мами", - написав Бондар.


Чоловік зазначив, що швидкість була невеликою і автомобіль, в якому перебувала Андрухович тільки розвернуло на 180 градусів у смузі.


Також, за його словами, водій автомобіля, з яким відбулося зіткнення, молодий хлопець навіть не робив спроб загальмувати. "Він як камікадзе просто йшов на таран. За ним не було ніякого гальмівного шляху. По 20 років. "Таврія". Три хлопця. Тверезі. Олімпійський спокій: "Я не побачив знак. Навіщо ви кричите, адже все вже трапилося", - написав Бондар.


Нагадаємо, Софія Андрухович є донькою відомого українського письменника Юрія Андруховича.

Telegram Channel