Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Щастя дихати на повні груди

На жаль, багато волинян не мають такої змоги через недуги

Про те, як ефективніше допомагати людям, хворим на бронхіальну астму, алергічний риніт, хронічне обструктивне запалення легень, муковісцидоз, йшлося на науково-практичній конференції «Актуальні питання сучасної пульмонології», що відбулася у Волинській обласній клінічній лікарні.



Організатори конференції запросили до участі в ній сімейних лікарів, пульмонологів, алергологів, фтизіатрів, профпатологів, кардіологів та інших спеціалістів



З доповідями виступили авторитетні фахівці, професори з Києва, Львова, які поділилися новітніми підходами у лікуванні захворювань органів дихання. Організатори конференції запросили до участі в ній сімейних лікарів, пульмонологів, алергологів, фтизіатрів, профпатологів, кардіологів та інших спеціалістів, які зможуть застосувати здобуті знання у практичній роботі. Завідувач відділення пульмонології обласної клінічної лікарні Олег Яковенко ознайомив присутніх із результатами роботи цієї важливої служби, було проведено для лікарів майстер-клас «Спірометрія та УЗД органів грудної клітки».

Telegram Channel