Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ВБИВСТВО НА ВУЛИЦІ ПОТЕБНІ РОЗКРИТО

Газета “Волинь” повідомляла про загибель на вулиці Потебні 39-річної лучанки Ганни Б. Виявив мертвою жінку покупець, який вранці прийшов за цигарками...

Газета “Волинь” повідомляла про загибель на вулиці Потебні 39-річної лучанки Ганни Б. Виявив мертвою жінку покупець, який вранці прийшов за цигарками.
Розслідування цієї кримінальної справи, здавалося, зайшло у глухий кут, оскільки спочатку не було безпосередніх свідків. Це зухвале вбивство вважалося нерозкритим більше трьох місяців. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники міліції і прокуратури розкрили десятки інших злочинів, а той, хто застрелив кіоскерку, залишався на свободі. Та, зрештою, спільними зусиллями працівників відділу карного розшуку УМВС України в області, Луцького міськвідділу внутрішніх справ та прокуратури злочин вдалося розкрити і підозрюваного у вбивстві затримати. Це — 31-річний Руслан, житель села Стоянів Радехівського району Львівської області. Він має вже три судимості. На лаві підсудних опинявся за крадіжки та хуліганство.
На початку літа чоловік звільнився з місць позбавлення волі. В обласний центр приїхав у гості до свого товариша, з яким разом відбував покарання. Що спонукало нелюда скоїти вбивство — поки що не відомо. Проте у тому, що саме ця особа позбавила життя Ганну Б., правоохоронці не сумніваються. Під час проведення обшуку в оселі затриманого вилучено двоствольний обріз мисливської рушниці ТОЗ-63, два патрони 16 калібру (зброю відправлено на експертизу), понад 11 кілограмів макової соломки. Як з’ясувалося, підозрюваний у вбивстві — наркозалежний. Слідством встановлені та допитані свідки, яким злочинець розповідав про свої “походеньки” в Луцьку.
Зараз розслідуванням цієї справи займається прокуратура Луцька та правоохоронці області.
Ірина СІНЧУК.
Telegram Channel