Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

РІДНЯ: ВІТАННЯ З БАШЛИКІВ ДЛЯ БРАТИХИ ГАЛИНИ ТИХОЇ

Зворушливий лист надійшов до редакції із села Башлики Ківерцівського району. Написала його наша читачка Валентина Кальченя...

Зворушливий лист надійшов до редакції із села Башлики Ківерцівського району. Написала його наша читачка Валентина Кальченя.
“Так склалася моя доля,— пише вона,— що я у 34 роки залишилася без мами, тата, братів. Добре, що поряд чоловік, четверо дітей. Не обривається родинна ниточка з овдовілою братихою. Мій молодший брат помер у 33 роки, лишив після себе двох чудових синочків. Звати братиху Галя. Це добра і чуйна людина. Ми з нею спілкуємося і родичаємося надалі.
Галина Іванівна Тиха працює бухгалтером у державному управлінні екології та природних ресурсів області в Луцьку. 11 грудня у неї день народження. Дуже прошу: сфотографуйте її на роботі, візьміть інтерв’ю і помістіть на першій сторінці. Я щороку передплачую і постійно читаю вашу газету, дуже її люблю. Не відмовте в моїй просьбі. Братисі це буде дуже приємно. Знаєте, як важко їй самій з двома дітьми лишитися такій молодій”.
Учора зателефонував Галині Іванівні, зачитав листа. Інтерв’ю не вийшло. Іменинниця заплакала. Бажаємо їй кращої долі і доброго здоров’я.
Фото Володимира ЛУК’ЯНЧУКА.
Telegram Channel