Курси НБУ $ 39.30 € 42.31

Відеосюжет Любешівської центральної районної бібліотеки визнаний найкращим

З 10 квітня по 27 вересня 2017 року у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва проходив обласний огляд-конкурс відеосюжетів серед районних (міських) бібліотек «Я – патріот: новий формат». Конкурс відбувся за ініціативи управління культури облдержадміністрації, обласного відділення Української бібліотечної асоціації та обласної організації професійної спілки працівників культури України


Відеосюжет Людмила Олександрівна побудувала на розповіді героя нашого краю, жителя села Ветли – Олександра Дишка, молодого юнака, який, не вагаючись, пішов добровольцем у зону АТО.



Олена ВОЛИНЕЦЬ
До розгляду приймались відеосюжети про патріотичні інноваційні заходи, акції молоді,  розповіді про героїчні вчинки та долі земляків. Як повідомляє сайт райдержадміністрації у конкурсі взяла участь і завідуюча Любешівської центральної районної бібліотеки Людмила Гаврилюк. Свій відеосюжет Людмила Олександрівна побудувала на розповіді героя нашого краю, жителя села Ветли – Олександра Дишка, молодого юнака, який, не вагаючись, пішов добровольцем у зону АТО.
За результатами журі, які оцінювали роботу за глибиною і повнотою розкриття теми, оригінальністю змісту та виконання, технічною реалізацією роботи та інформативністю, відеосюжет Любешівської центральної районної бібліотеки був визнаний найкращою роботою серед робіт області, якій присудили І місце.

Telegram Channel