Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ПОСЛУХАЙТЕ І МЕНЕ, ТАКОЖ ЖІНКУ

Шановна редакція газети “Волинь”, дякуємо вам за об’єктивне висвітлення подій, які є в Україні і зокрема у нас у Луцьку...

Шановна редакція газети “Волинь”, дякуємо вам за об’єктивне висвітлення подій, які є в Україні і зокрема у нас у Луцьку.Чудово знаємо, що навіть у нас, на спокійній Волині, теж чинився адміністративний тиск у лікарнях, підрозділах УВС та інших бюджетних організаціях. Звичайно, що ми, зрештою, не глухі і не сліпі, все добре бачимо і чуємо. Всі алкоголіки на нашій вулиці раптом захотіли їхати на “похорон”, аж за 10 днів до виборів, і їм треба було взяти відкріпні талони.
Тоді ж працівники міліції та їх сім’ї також захотіли десь терміново їхати. Тоді проходили мітинги залізничників, на які без болю не можна було дивитись, коли люди стояли з опущеними додолу очима і транспарантами за Януковича.
Але що дивно, що навіть таке миролюбиве об’єднання, як “Жінки за майбутнє” теж активно взяло участь у мітингах агітації за провладного кандидата. Вдумайтесь, жінки, чиї діти мерзли і зараз мерзнуть у столиці і активно співають: “Нас багато і нас не подолати!” Але не дивуюсь цьому факту, бо на одному телемарафоні помаранчевих з голубими відомий депутат Ігор Юхновський тактовно розвінчав тезу про те, що Донбас годує Україну, і довів, хто насправді кого годує. З якою злістю опонувала йому натхненник “Жінок за майбутнє” пані Довженко! І мені було соромно за пані міністра. Але Ігор Рафаїлович знову дуже тактовно і мудро відповів, що пора молоді дати шанс на майбутнє, бо воно для них.
А влада, очевидно, уявляє, що майбутнє тільки для них. Стільки народу сказали: ні корупції, і фальсифікації, і бандитам, а “Жінкам за майбутнє” чомусь подобається влада, яка фальсифікує вибори і вважає нас за дурнів. Кому потрібне це об’єднання? Нам, жінкам, чи владі?
М. Коляда, жінка, яка хоче іншого майбутнього.
м. Луцьк.
Telegram Channel