Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

До смерті лишалося півхвилини: рівненські патрульні встигли витягти з петлі самогубцю

Поліцейський заскочив до помешкання через вікно

Вчора пізно ввечері патрульні отримали виклик від мешканців одного з будинків на Княгині Ольги про групу підозрілих осіб в дворі, які перебувають в стані сп'яніння, мають предмети, схожі на бити і лякають перехожих, повідомляє Патрульна поліція Рівного.



Один з інспекторів побачив у відчиненому вікні на першому поверсі молоду жінку, а позаду неї – чоловіка в зашморгу на дверях.



Патрульні прибули на вказане місце і поки вони втихомирювали молодих людей, які відзначали свято, один з інспекторів побачив у відчиненому вікні на першому поверсі молоду жінку, а позаду неї – чоловіка в зашморгу на дверях. Як виявилось пізніше, 35-річна жінка відпочивала з цією ж компанією, а чоловік – її колишній, котрого нещасливе кохання в суміші з алкоголем штовхнуло на необдуманий крок.


Не гаючи ні хвилини, інспектор Анатолій Бемчук через вікно потрапив до квартири та почав знімати чоловіка, що почав вже задихатись. Жінка в квартирі запевняла, що вона не бачила, як чоловік змайстрував собі зашморг.


Спільними зусиллями усіх присутніх чоловіка вдалось звільнити з зашморгу та привести до тями.


Лікарі, які негайно прибули на виклик, запевнили, що ще півхвилини і 29-річного чоловіка б не стало. Він досі перебуває в реанімації.

Telegram Channel