Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Володимир Зеленський представив продовження «Слуги народу»

Волинь-нова

Володимир Зеленський представив продовження «Слуги народу»

В столичному кінотеатрі «Україна» відбувся допрем'єрний показ серіалу «Слуга народу. Від любові до імпічменту» студії «Квартал 95»

Біля входу в кінотеатр зібрався імпровізований мітинг на підтримку передвиборчої кампанії Василя Голобородька. Так, демонстранти зустрічали гостей гаслами "Слуга народу - понад усе" і закликали перехожих голосувати за Голобородька. Крім того, біля входу в кінотеатр гості могли побачити брендований автобус - передвиборчий штаб на колесах, який спеціально створили для зйомок фільму.



Прем'єра серіалу "Слуга народу. Від любові до імпічменту" відбудеться 23 жовтня о 21.00 на "1+1".



Під час прес-показу гості заходу і журналісти побачили перші два епізоди серіалу "Слуга народу. Від любові до імпічменту", а також мали можливість поспілкуватися з режисером картини Олексієм Кірющенком і акторами - Володимиром Зеленським, Євгеном Кошовим, Станіславом Бокланом, Володимиром Горянським, Дмитром Оськіним,Наталею Сумською, Анастасією Чепелюк, Віталієм Іванченко.
Олексій Кірющенко, у якого в фінальний знімальний день "Слуги народу" народилася внучка, розповів, що гумор в серіалі буде чергуватися з драматичними моментами, наближаючи сценарій до реального життя.
"Жанр "Слуги народу. Від любові до імпічменту"- сатирична комедія. Кожна серія - це окремий фільм, детектив з іронією, комедійними сценами, а десь навіть лірична комедія. У серіалі багато смішного, але історія йде хвилями, наче клаптева ковдра. Все як у житті", - зазначає режисер.
Виконавець головної ролі та один з продюсерів Володимир Зеленський розповів, що якість продукту була основним пріоритетом для команди проекту:
"Для нас було дуже важливо створити продукт, яким можна пишатися. Ми хотіли зробити кіно не "картонне" і не "штучне". Все, що ви побачили на екрані, - справжнє. Глядачі бачать не павільйон, а реальні будинки, інтер'єри, кабінети - все натуральне. Думаю, сценарій, режисуру і гру акторів телеглядачі теж високо оцінять".
Так, щоб досягти максимального наближення до реального життя, новорічне звернення кіношного Президента знімали в справжньому кабінеті Віктора Януковича в Межигір'ї. У зйомках брали участь справжні бійці спецназу і використовувалася реальна бронетехніка, а для зйомок однієї з сцен Володимиру Зеленському довелося дві годину провести з заклеєним ротом і висіти на дереві вниз головою. Цікавий випадок також стався з народним артистом Станіславом Бокланом, якого під час зйомок в аеропорту "Бориспіль" в гримі випадково прийняли за справжнього єврея-ортодокса.
Під час прес-конференції актор Володимир Зеленський розповів, чи бачить себе в ролі справжнього кандидата на президентське крісло: "Наше кіно - не передвиборча кампанія. У мене немає великого бажання брати участь у виборах на роль голови держави. Я був би радий робити ось такі роботи, як "Слуга народу". Адже це велике щастя - мати можливість займатися улюбленою справою".
В нових 24 серіях Президент з народу Василь Голобородько продовжить боротьбу за успішну і процвітаючу Україну. Для цього йому доведеться пройти безліч випробувань і навіть пережити загрозу імпічменту, розчарування в особистому житті, сварки і скандали з друзями. Телеглядачі ближче познайомляться з родиною Василя Голобородька - його батьками і сестрою, - а також побачать кілька ліній кохання. Крім того, в нових серіях буде відображена актуальна тема безвізу, пише gazeta.ua.
Прем'єра серіалу "Слуга народу. Від любові до імпічменту" відбудеться 23 жовтня о 21.00 на "1+1".

Telegram Channel