Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Свято двору» на проспекті Грушевського вдалось – прийшло 170 людей (фото)

Волинь-нова

«Свято двору» на проспекті Грушевського вдалось – прийшло 170 людей (фото)

15 жовтня 2017 року відбувся спортивно - патріотичний захід «Свято двору» у дворі будинків на проспекті Грушевського,16, 18, 20, приурочений Дню захисника України і Покрови Пресвятої Богородиці

Організували та провели захід працівники комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» - головний спеціаліст Оксана Ящук та провідний професіонал Олег Хом’як. Активну участь в організації заходу прийняла голова ОСББ «Наш дім 2015» Ольга Герасимюк.
   Своїми виступами глядачів порадували гурт «You way dance house», Наталія Ткачук із танцем «Полька», Єва Драч з піснею «Українка Подолянка» (художній керівник Людмила Крив’янчук).
Окрім цього, «Козацько-стрілецьке братство» на чолі з отаманом Володимиром та козаком Олександром ознайомили учасників заходу із різними видами стародавньої та сучасної зброї. Майстер-клас з твістингу організували активісти Людмила Кривянчук, Руслана Зімоха, Тетяна Квятковська. Усі охочі із задоволенням виготовляли різні фігури з повітряних кульок.
Для дітей та молоді був проведений патріотичний боді-арт, усі присутні мали змогу зробити світлини на патріотичній фото-зоні, яку власноруч виготовили активісти. 



Після нагородження всіх присутніх запросили скуштувати святковий козацький куліш від шеф-кухаря Юрія Хазіпова. 



Окрім того, лучанам та гостям міста запропонували взяти участь в спортивних локаціях:
   - набивання м’яча тенісною ракеткою;
    - стрибки на скакалці;
    - «дартс»;
    - шашки; 
   - трибки в довжину;
   - набивання футбольного м’яча.
Після спортивних розваг діти виготовили колективну аплікацію «Ми – серце України», та на червоних сердечках написали привітання з Днем захисника Вітчизни бойовим побратимам, яку згодом відправлять в зону АТО.
Ольга Герасимюк організувала флеш-моб «Перлина – Україна» під час якого діти виконали масову патріотичну руханку із жовто-блакитними стрічками.
 Усі учасники змагань були нагородженні дипломами та подарунками від КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 Після нагородження всіх присутніх запросили скуштувати святковий козацький куліш від шеф-кухаря Юрія Хазіпова.
 На завершення дійства присутні мали змогу переглянули фільм про історію козацтва від відкритим небом.
   Дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення спортивно-патріотичного заходу. Приємно, що близько 170 небайдужих до своєї історії мешканців Привокзального мікрорайону взяли участь у святкуванні Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці, інформує  КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.



Telegram Channel