Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Бізнес допоміг викласти частину алей у луцькому парку новою бруківкою (фото)

Волинь-нова

Бізнес допоміг викласти частину алей у луцькому парку новою бруківкою (фото)

Вчора у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки презентували алеї, капітальним ремонтом та реконструкцією яких займалися представники бізнесу міста Луцька

Відтепер кожен охочий може прогулятися та помилуватися оновленими парковими вуличками. Цьогоріч у парку імені Лесі Українки було проведено чимало ремонтних робіт- облаштування пішохідних доріжок, встановлення нових лавочок, сучасне освітлення. А справжньою родзинкою стали алеї ліхтарів та парасольок. Відтепер це улюблене місце для прогулянок лучан та гостей міста. 



До ініціативи долучилися «ТзОВ «Волиньтабак», «ТзОВ Луцькавтодор — Сервіс», ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», ЖК «Яровиця», «Луцьккомунбуд», ТзОВ «Забіяка», ПП “Ространс”, депутат міської ради Сергій Була, приватний підприємець Юлія Дмитрук.




Відкриття оновлених алей відбулося за участі першого заступника міського голови Григорія Недопада, заступника міського голови Костянтина Петрочука, заступника міського голови, керуючого справами виконкому Юрія Вербича, радника міського голови Ігоря Поліщука, представників приватних підприємств, установ та організацій, які за власні кошти провели реконструкцію. До ініціативи долучилися «ТзОВ «Волиньтабак», «ТзОВ Луцькавтодор — Сервіс», ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», ЖК «Яровиця», «Луцьккомунбуд», ТзОВ «Забіяка», ПП “Ространс”, депутат міської ради Сергій Була, приватний підприємець Юлія Дмитрук.
Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив: “Цьогоріч проведено найбільш глобальну реконструкцію центрального парку з часів незалежної України. Особливо це цінують лучани, гості з інших міст та інших країн. Це справжній прецедент для Луцька, адже вперше така велика кількість підприємців об'єдналися навколо ідеї зробити корисну справу для міста, вклавши свої кошти у реконструкцію центрального парку. Від імені Луцької міської ради та усіх жителів міста Луцька висловлюю вдячність представникам бізнесу за внесок у розвиток міста, показавши реальний результат, який залишиться на десятки років. Це справжній приклад любові до рідного міста. Цією великою справою ви вписали своє ім'я в його історію. Сподіваємося, що ця позитивна хвиля матиме чудове продовження, і спільно ми зробимо наше місто ще прекраснішим”.
Також Ігор Поліщук додав, що реконструкція центрального парку продовжуватиметься у наступному році. Сьогодні до неї прагнуть долучитися усе більше луцьких підприємців, пропонуючи не менш цікаві ідеї. Потому присутні почергово відкрили та прогулялися оновленими алеями. Відкриття кожної з них супроводжувалося невеличкою театралізованою постановкою та врученням відзнак від Луцької міської ради.



Цьогоріч вдалося оновити половину паркових алей.



 Алею справа від центрального входу відремонтували за рахунок «ТзОВ «Волиньтабак». Алеєю від Старого ринку до Центральної алеї займалося «ТзОВ Луцькавтодор-Сервіс».  Від центрального входу до переходу між меліоративними канавами оновлював ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», від переходу між меліоративними канавами до Ротонди — обслуговуючий кооператив ЖК «Яровиця». Алея від переходу між меліоративними канавами до вул. Глушець оновлена завдяки «Луцьккомунбуд», від переходу між меліоративними канавами до центрального входу в парк - завдяки ТзОВ «Забіяка» та приватному підприємцю Юлії Дмитрук. Оновлена алея парасольок з'явилася за сприяння депутата Сергія Були та ПП “Ространс”.
Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась розповів, що цьогоріч вдалося оновити половину паркових алей. Загалом було викладено 5, 5 тисяч кв.м бруківки із оригінальними візерунками. Усі витрати взяли на себе луцькі підприємці. За словами Юрія Крася, реконструкція центрального парку лише розпочалася, а продовжиться вона навесні 2018-го року, інформує відділ інформаційної роботи міської ради. 


Telegram Channel