Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Школяр з Луцька отримуватиме президентську стипендію

Волинь-нова

Школяр з Луцька отримуватиме президентську стипендію

Учневі 11 класу Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука Артему Каварі призначено стипендію Президента України, як призеру міжнародної учнівської олімпіади з географії (бронзова медаль)

Стипендія  призначена відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12.10.2017 № 1371 з метою морального заохочення та матеріальної підтримки обдарованого учня, який своїми результатами сприяє підвищенню  авторитету нашої держави на міжнародній арені, засвідчує високий рівень освіти в Україні, інформує управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.
«Волинь-нова» приєднується до побажань нових перемог!
ДОВІДКА
З 21 до 30 серпня 2017 року в м. Софія Антиполіс (Франція) відбулася Міжнародна учнівська олімпіада з географії. У змаганнях взяли участь команди школярів з 29-ти країн світу.
У рамках програми олімпіади учасники виконували теоретичні та практичні завдання з галузей знань про географічну оболонку Землі: геосферу, гідросферу, атмосферу та астросферу. Особливістю цієї олімпіади став конкурс дослідницьких проектів, проведений  між інтернаціональними групами учнів з метою оцінки їх вміння працювати у складі міжнародних дослідницьких груп.
Команду України в Міжнародній учнівській олімпіаді з географії представляли 4 учні. За результатами престижних міжнародних змагань Кавара Артем  виборов бронзову медаль, а за виконання наукового проекту в рамках олімпіади волинянина нагороджено золотою відзнакою.

Telegram Channel