Курси НБУ $ 41.45 € 46.11

На Волині поліцейські затримали викрадача автомобіля

У понеділок, 16 жовтня, в райцентрі Камінь-Каширський невідома особа незаконно заволоділа автомобілем «Suzuki», який належить 29-річній жительці району

Поліцейські протягом кількох годин встановили особу зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. За фактом правопорушення поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України.



Інцидент трапився в обідню пору в райцентрі Камінь-Каширський.



Інцидент трапився в обідню пору в райцентрі Камінь-Каширський. Невідома особа викрала автомобіль «Suzuki», який належить 29-річній мешканці села Нуйно. Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили особу порушника, ним виявився 29-річний односельчанин потерпілої, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК Україна. Автомобіль вилучили та повернули власниці.
За фактом незаконного заволодіння автотранспортом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel