Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Вітаємо «горохівського соловейка» – Тетяну Повзун з одруженням!

У 24-річної Тетяни Повзун голос гарний, наче у співучої пташини. І про це завжди знали всі жителі Перемиля – колиски таланту цієї особистості

Леся ВЛАШИНЕЦЬ
Тому ніхто у селі не сумнівався, що успішно закінчивши Перемильську загальноосвітню школу, Берестечківську музичну школу, розумниця  гармонійно поєднає дві мрії – стати педагогом і музикантом. Для цього спершу закінчила Луцький педагогічний коледж, а відтак  музичний факультет Рівненського державного гуманітарного університету.
Уже п’ять років пані Тетяна навчає діточок гри на бандурі  у Горохівській музичній школі. Учні люблять свого обдарованого викладача і за професіоналізм, і за добре серце освітянки.
Два роки тому Тетяну Повзун запросив бути солісткою у народному вокальному гурті «Берест» його керівник Віктор Корінецький і хрещений батько односельчанки. Відтоді вона є  співучим цвітом цього чудового колективу – мелодійної гордості Горохівщини.
Зовсім недавно рідні і друзі по пісні щиро вітали Тетяну Повзун із прекрасною життєвою подією – одруженням! Тепер молода жінка є Тетяною Романюк – дружиною працівника Горохівського РВ УДСНС України у Волинській області  Романа Романюка!  Всі зичили, щоб подружнє життя вродливої пари було гарним, як улюблена мелодія!  
Фото автора

Telegram Channel