Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Затримали трьох лучан, які виготовляли та збували амфетамін (фото+відео)

Волинь-нова

Затримали трьох лучан, які виготовляли та збували амфетамін (фото+відео)

Зловмисників узяли під варту

Співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області затримали трьох жителів Луцька, які виготовляли та збували психотропну речовину амфетамін. Зловмисникам оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого за частинами 1, 2, 3 ст. 307 Кримінального кодексу України та обрали щодо них запобіжний захід тримання під вартою, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.



Попередньо встановлено, що зловмисники незаконною діяльністю займалися понад півроку.



Оперативники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими ГУНП                     в області в рамках розслідування одного із кримінальних проваджень затримали 28-річного, 30 та 32-річного жителів обласного центру. Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях та автомобілях правопорушників поліцейські виявили та вилучили амфетамін, а також засоби для його виготовлення. Зокрема, тільки під час одного із обшуків у зловмисників виявили та вилучили 23 г. амфетаміну, що вважається особливо великим розміром.


Попередньо встановлено, що зловмисники незаконною діяльністю займалися понад півроку.


Усе вилучене поліцейські направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


«Правопорушникам оголошено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених частинами 1, 2 і 3 ст. 307. Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання, чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає позбавлення волі, зокрема, на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Щодо зловмисників обрано запобіжний захід – тримання під вартою», - повідомив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Telegram Channel