Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Затриманих на Волині фальшивомонетників взяли під варту

Четверо зловмисників підробляли і збували 500-гривневі банкноти

Наталія МУРАХЕВИЧ, прес-секретар прокурора Волинської області


За принципової позиції працівників Камінь-Каширського відділу Маневицької місцевої прокуратури, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про зберігання, перевезення з метою збуту та збут підроблених 500-гривневих банкнот, чотирьох фальшивомонетників, затриманих 17 жовтня 2017 року на Камінь-Каширщині, взято під варту.



Двоє неодноразово судимих зловмисників та їхні досі несудимі співучасники збували на території області підроблені гривні, розплачуючись ними за заправку авто.



Нагадаємо, того дня правоохоронці затримали автомобіль "Ауді А6" на іноземній реєстрації, в якому перебували троє чоловіків та жінка. Двоє неодноразово судимих зловмисників та їхні досі несудимі співучасники збували на території області підроблені гривні, розплачуючись ними за заправку авто. Виявив факт підробки оператор АЗС у Камені-Каширському.


До того факти збуту підроблених грошей цією групою осіб зафіксовані на автомобільних заправних станціях у Ковельському, Луцькому, Локачинському та Рожищенському районах. У зловмисників вилучено велику кількість підроблених та сувенірних банкнот, які відправлені на експертизу.


Усім чотирьом затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 199 КК України, та взято їх під варту на 60 днів. Триває досудове розслідування.

Telegram Channel