Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У будинок загиблого на Донбасі волинянина провели воду

Волинь-нова

У будинок загиблого на Донбасі волинянина провели воду

20 червня 2016 року, у день Святої Трійці, мальовниче село Звиняче на Горохівщині сколихнула страшна звістка про те, що на Сході України неподалік Авдіївки на фугасній міні підірвався автомобіль із військовослужбовцями, серед яких був і наш земляк Андрій Ліщина (на фото)

Чорним вороном влетіло горе на подвір’я Оксани Матвіївни, яка втратила наймолодшого сина. Минув рік, а ненька і досі чекає повернення господаря. Завершенням багатьох хазяйських справ у її обійсті тепер переймаються односельчани: нещодавно з ініціативи депутата Звиняченської сільської ради Оксани Пальчук і за підтримки лідера територіальної громади Тетяни Панасюк було вирішено допомогти Оксані Матвіївні провести до оселі воду.

Усі роботи було виконано швидко і якісно, а головне — на совість.

На їхнє прохання безвідмовно відгукнулися директори ТзОВ «Астра» Василь Туриашвілі, ТзОВ «Городище» Анатолій Никонюк, ТзОВ «Волинь Нова» Валентин Вавринович, ТзОВ «АгроФонд» Іван Мигаль, ТзОВ «Поліхім» ТД Андрій Кущевой, ТзОВ «Агросвіт–Волинь» Євгеній Шелепіна, майстер Анатолій Чередніченко.

Усі роботи було виконано швидко і якісно, а головне — на совість. Мама Героя, його брати Іван та Олександр вдячні всім, хто причетний до цієї хорошої справи. Думається, Андрій бачить таке доброчинство з Небес.

Тетяна ШВЕЙГЕР, учитель ЗОШ І–ІІІ ступенів с. Звиняче Горохівського району

Telegram Channel