Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Рівнян безплатно консультуватиме відомий пластичний хірург

Волинь-нова

Рівнян безплатно консультуватиме відомий пластичний хірург

У п’ятницю, 24 листопада, у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. В.Поліщука проводитиме безкоштовний прийом доктор медичних наук, професор кафедри загальної та невідкладної хірургії НМАПО імені П.Л.Шупика, хірург вищої категорії Євген Колесников

Кожен рівнянин може зареєструватися на консультацію до спеціаліста зі світовим ім’ям з питань пластичної та косметичної хірургії, лапароскопічних операцій, лікування варикозу, йдеться у повідомлення прес-служби Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука.

Євген Колесников впроваджує наукові досягнення Західної медицини в Україні.

Записатися можна в реєстратурі Рівненського діагностичного центру та у відділенні інвазивних методів діагностики та лікування. Прийом відбуватиметься в кабінеті 601.

Євген Колесников впроваджує наукові досягнення Західної медицини в Україні. Він працював у провідних хірургічних клініках США, Німеччини, Англії й Шотландії. Пройшов спеціальні клінічні програми для впровадження післядипломної освіти в медицині (Гарвардський університет, США) та програму керування охороною здоров’я США (Мерілендський університет, США). Опублікував 205 наукових праць (50 з них англійською мовою), 4 монографії, отримано 16 авторських посвідчень на винаходи, 10 методичних рекомендацій і інформаційних листів, виступив з доповідями на 68 (44 з них англійською мовою) міжнародних і національних конгресах і наукових форумах.

Telegram Channel