Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Степаненко прагне переїхати у Німеччину – ближче до Ярмоленка?

Волинь-нова

Степаненко прагне переїхати у Німеччину – ближче до Ярмоленка?

Або – хоча б – в Англію

Півзахисник донецького «Шахтаря» Тарас Степаненко може покинути команду вже взимку і перебратися в один з топ-чемпіонатів Європи. Як повідомляє УНІАН з посиланням на ESPN, у послугах півзахисника зацікавлені німецький «Гоффенгайм» і англійський «Вест Хем».

Саме клуб Бундесліги є фаворитом на українця і готовий запропонувати за нього «Шахтарю» 8 мільйонів євро.

При цьому повідомляється, що саме клуб Бундесліги є фаворитом на українця і готовий запропонувати за нього «Шахтарю» 8 мільйонів євро.

«Вест Хем» планував придбати Степаненка при Славені Білічі, однак нещодавно хорватський фахівець був звільнений, а про трансферні плани нового тренера Девіда Мойеса поки нічого невідомо.

«Гоффенгайм» на даний момент посідає 6-е місце у Бундеслізі. Нагадаємо, що Степаненко є лідером «Шахтаря» в центрі поля і в нинішньому сезоні він провів 20 ігор.

Вчора команда Степаненка поступилася в гостях «Наполі», причому Тарас не дограв зустріч і був замінений за рахунку 0:1. За його відсутності гірники пропустили ще два м'ячі... Зазначимо, що Степаненко може стати третім українцем в Бундеслізі після Євгена Коноплянки та Андрія Ярмоленка.
 

Telegram Channel