Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Голову Шацької РДА бачили на польському кладовищі

Волинь-нова

Голову Шацької РДА бачили на польському кладовищі

22 листопада 2017 року голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець та його заступник Володимир Бугайчук здійснили робочий візит в Республіку Польща

Мета робочої поїздки - виконання  розпорядження голови облдержадміністрації від 26 листопада 2014 року № 493 «Про улаштування, впорядкування місць української пам’яті і поховання жертв війни та політичних репресій на кладовищах Люблінського воєводства Республіки Польща», йдеться на сайті Шацької РДА.

Шацька райдержадміністрація закріплена за впорядкування українського поховання жертв війни та політичних репресій у с.Ханськ, Влодавського повіту.

Питання благоустрою, а саме заміни огорожі,  було обговорено та узгоджено з представниками польської влади. Незабаром розпочнуться роботи по встановленню нової огорожі.

Під час  обстеження кладовища разом з місцевою владою Влодавського повіту встановлено, що територія українського поховання жертв війни і політичних репресій доглянута, впорядкована і знаходиться в належному стані. Питання благоустрою, а саме заміни огорожі,  було обговорено та узгоджено з представниками польської влади. Незабаром розпочнуться роботи по встановленню нової огорожі.

В цілому, керівництво Шацького району під час робочих поїздок відвідує  місце українського поховання на польському кладовищі у с.Ханськ Влодавського повіту.

«Важливо, що продовження благородної справи нашого покоління і передача відповідальності за українські могили, покладена саме на нас» - зазначив голова райдержадміністрації.    

Telegram Channel