Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ ПЕРЕВІРЯТИМЕ ПРОКУРАТУРА?

До Ковельського міжрайонного прокурора Сергія Масалова офіційно звернувся депутат обласної ради Віталій Карп’юк з приводу того, що для покриття витрат у 2004 році районом було додатково передано бюджету міста залізничників 201 тисячу гривень на медичне обслуговування сільських жителів у міських лікувальних закладах...

До Ковельського міжрайонного прокурора Сергія Масалова офіційно звернувся депутат обласної ради Віталій Карп’юк з приводу того, що для покриття витрат у 2004 році районом було додатково передано бюджету міста залізничників 201 тисячу гривень на медичне обслуговування сільських жителів у міських лікувальних закладах. Як твердить Віталій Володимирович, ці кошти нібито не в повному обсязі використані на медицину.
На думку завідуючого відділом охорони здоров’я виконкому Ковельської міської ради Анатолія Джигуна, такий докір є “дуже недоречним”.
— Торік з міського бюджету було додатково виділено один мільйон гривень на медицину, і сума у 201 тисячу гривень далеко їх не перекриває, – заявив Анатолій Миколайович. – У той же час по більшості сільських рад кошти на охорону здоров’я були не використані.
Як стало відомо, у Ковелі найближчим часом мають відбутися громадські слухання, на яких обговорюватиметься стан надання невідкладної медичної допомоги, рівень обслуговування у лікувальних закладах міста взагалі, роль у цьому керівництва місцевого територіального медичного об’єднання.
Ярослав ГАВРИЛЮК.
Telegram Channel