Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сервісний центр МВС у Луцьку спрацював бездоганно!

http://hsc.gov.ua

Сервісний центр МВС у Луцьку спрацював бездоганно!

Пильні співробітники виявили автівку, яка знаходиться у розшуку

До територіального сервісного центру МВС 0741, що знаходиться в м. Луцьку, звернувся власник комерційної організації для отримання дубліката свідоцтва про реєстрацію автомобіля марки CHEVROLET AVEO. За результатами перевірки виявлено, що даний транспортний засіб значиться у розшуку, який було ініційовано в іншому регіоні.

Найбезпечніший варіант – укласти безкоштовний договір купівлі-продажу транспортного засобу у сервісному центрі МВС, в якому проводиться обов`язкова перевірка авто по всіх наявних базах даних, у тому числі державного та міжнародного розшуку 

«Це 6-те викрадене авто, що виявлено працівниками сервісних центрів МВС у Волинській області з початку року, - резюмує керівник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко. - Найчастіше причина в тому, що авто попередньо придбане без звернення до нашого органу, для прикладу так званим способом «за довіреністю». Найбезпечніший варіант – укласти безкоштовний договір купівлі-продажу транспортного засобу у сервісному центрі МВС, в якому проводиться обов`язкова перевірка авто по всіх наявних базах даних, у тому числі державного та міжнародного розшуку».

Регіональний сервісний центр МВС у Волинській області.

Telegram Channel