Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Нововолинськ матиме новий стадіон

Волинь-нова

Нововолинськ матиме новий стадіон

Більше двох з половиною мільйонів гривень спрямувала міська рада шахтарського міста цього року на будівництво спортивного стадіону біля спортивно – оздоровчого комплексу «Шахтар» та на  капітальний ремонт легкоатлетичного манежу ДЮСШ управління освіти

У дитячо-юнацькій спортивній школі зараз займається більше 350 дітей. А легкоатлетичний зал такого рівня, що функціонує при цій установі, – єдиний в області. Тут проводяться обласні змагання, турніри, у яких беруть участь юні спортсмени і з інших областей України. Зал вже давно потребував капітального ремонту. Там вже замінено вікна і двері, проведено сучасне освітлення, зроблена стяжка підлоги під спеціальне покриття. Невдовзі святкуватимуть новосілля.

Практично вже завершено будівництво стадіону біля Будинку спорту СОКу «Шахтар». Цей спортивний об’єкт дещо розвантажить сучасний спортивний комплекс на території школи №1 – колегіуму, який нині користується великою популярністю серед дітей та молоді. Вже покладено штучне покриття на поле, зроблена огорожа, встановлені ворота, захисні сітки. Цими днями юні футболісти провели перше тренувальне заняття.

Там вже замінено вікна і двері, проведено сучасне освітлення, зроблена стяжка підлоги під спеціальне покриття. Невдовзі святкуватимуть новосілля.

До слова, юні спортсмени Нововолинська досягають високих результатів і на всеукраїнському, і на міжнародному рівнях. Ці два спортивні об’єкти дадуть змогу залучити ще більше дітей та молоді до заняття спортом.

Роксолана ВИШНЕВИЧ

Telegram Channel