Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Допоможіть Маринці почути світ

Волинь-нова

Допоможіть Маринці почути світ

Нашій донечці у липні виповнилося два роки, але вона й досі не може говорити

А все тому, що світ звуків їй невідомий, адже Маринка нічого не чує. В інституті отоларингології імені професора О. С. Коломійченка в Києві їй встановили страшний діагноз – двобічна сенсоневральна глухота четвертого ступеня. Тому Маринці терміново потрібно зробити дороговартісну операцію на одне вушко – кохлеарну імплантацію, яка коштує 30 тисяч євро. Чим пізніше буде зроблена операція, тим гірше дитина говоритиме в майбутньому. Операцію необхідно зробити до трьох років.

Маринці терміново потрібно зробити дороговартісну операцію на одне вушко – кохлеарну імплантацію, яка коштує 30 тисяч євро. Чим пізніше буде зроблена операція, тим гірше дитина говоритиме в майбутньому.

Таку суму нашій сім’ї простих сільських учителів не зібрати за короткий термін. Тож звертаємося до всіх, хто наділений співчуттям і небайдужий до чужого горя з проханням: будь ласка, допоможіть нам зібрати необхідні кошти, аби наша донечка змогла говорити. Важко змиритися з тим, що вона не чує нас, не чує тих теплих слів, що ми їй кажемо. А найважче те, що, можливо, ніколи й не почує наші голоси, не покличе серед ночі, якщо їй насниться поганий сон, не розкаже вірша у дитячому садочку…

Будемо дуже вдячні за кожен грошовий внесок, який допоможе нашій донечці почути цей світ, сказати заповітне слово «мама».
Реквізити для допомоги: Алексейчик Любов Миколаївна ПриватБанк
№ 5168757337310041 – гривні
№ 5168757344656766 – долари
№ 5168757344656725 – євро.

З повагою сім’я Алексейчиків, с. Судче.

Telegram Channel