Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Відомі волинські спортсменки отримали ордери на квартири у Луцьку

Волинь-нова

Відомі волинські спортсменки отримали ордери на квартири у Луцьку

Житло отримають заслужений майстер спорту України міжнародного класу Яна Беломоїна та майстер спорту України міжнародного класу Марія Повх

Вчора відбулася зустріч спортсменок міської та обласної влади - першим заступником міського голови Григорієм Недопадом, заступниками міського голови Костянтином Петрочуком та Олександром Рачковим, радником міського голови Ігорем Поліщуком та депутатом обласної ради В’ячеслоавом Рубльовим, йдеться на сайті Луцької міської ради.

На початку гостей привітав радник міського голови Ігор Поліщук. «Я радий, що міська та обласна влада знайшли можливість придбати вам квартири. Ваші досягнення є надзвичайно важливими для нашого міста та країни і заслуговують значно більшої подяки. Завдання влади - відзначати та підтримувати талановитих спортсменів. Вітаю вас від усього депутатського корпусу міської ради. Дякую за вашу невтомну працю, якою ви прославляєте наше місто. Сьогодні ви отримаєте ордери на квартири. Бажаємо у новій оселі тепла, миру та родинного затишку», - зазначив він.

Найщиріші вітання від депутатського корпусу обласної ради передав В'ячеслав Рубльов. «Громада Волині підтримує та вболіває за вас, щиро радіє успіхам та спортивним здобуткам. Подарунок, який ви отримаєте сьогодні, у цей передноворічний період, є свідченням цієї підтримки. Бажаю вам у Новому році натхнення, міцного здоров’я та нових досягнень», - сказав він.

Дякую за вашу невтомну працю, якою ви прославляєте наше місто. Сьогодні ви отримаєте ордери на квартири. Бажаємо у новій оселі тепла, миру та родинного затишку.

Наприкінці, Марія Повх подякувала представникам обласної та міської влади за підтримку. За її словами, волинські спортсмени й надалі будуть активно тренуватися та підкорювати нові вершини, аби прославляти своє рідне місто та державу. Попереду у них підготовка до Олімпійських Ігор, що відбудуться у 2020 році в Токіо.

 

Telegram Channel