Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Любешівський коледж підпалили?

Волинь-нова

Любешівський коледж підпалили?

Про це заявив ректор ЛНТУ Петро Савчук

За словами Петра Савчука, правоохоронці підозрюють, що загорання у Любешівському коледжі могло статися внаслідок підпалу. Про це ректор повідомив під час прес-конференції, пише Любешівська районна газета «Нове життя».

До слова, Петро Савчук повідомив, що наразі організація «Волиньпроект» готує проектно-кошторисну документацію стосовно відновлення корпусу коледжу, який обвалився влітку.

Очільник ЛНТУ повідомив, що спілкувався із виконувачем обов'язків керівника коледжу. Останній повідомив Савчуку версію правоохоронців. «На думку поліції був підпал», - каже Савчук. Мовляв, надзвичайна ситуація виникла внаслідок загоряння ялинки. Вогонь призвів до пошкодження частини покриття стелі. Проте вогонь оперативно приборкали.

«Щось забагато на цей коледж та корпус неприємностей», - підсумував ректор.

До слова, Петро Савчук повідомив, що наразі організація «Волиньпроект» готує проектно-кошторисну документацію стосовно відновлення корпусу коледжу, який обвалився влітку. Тож надалі чекають на виділення 250-ти тисяч гривень з бюджету обласної ради, - йдеться на сайті Волиньпост.

Telegram Channel