Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі директори шкіл вчилися, як працювати за новим законом

Волинь-нова

У Ковелі директори шкіл вчилися, як працювати за новим законом

У дошкільному навчальному закладі №9 міста відбулося засідання постійного семінару керівників навчальних закладів «Удосконалення управлінської діяльності в умовах реформування освіти»

На тренінговому занятті, яке проводила завідувач міського методичного кабінету Світлана Верчук, керівники обговорили особливості впровадження Закону України «Про освіту», йдеться на сайті міської ради.

Автономія закладів вимагає переформатування управлінської діяльності завідувачів та директорів з огляду на розширення повноважень педагогічної ради.

З нормативно-правовою базою нової української школи ознайомив присутніх начальник управління освіти Віктор Бичковський. Він наголосив, що автономія закладів вимагає переформатування управлінської діяльності завідувачів та директорів з огляду на розширення повноважень педагогічної ради.

Практична частина тренінгу передбачала проведення аналізу нововведень, передбачених реформами. Зокрема, вони стосуються призначення керівника закладу освіти, забезпечення академічної свободи педагогів, вимог та умов підвищення кваліфікації.

Telegram Channel