Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Німецькі доброчинці приїхали з подарунками до ковельський дітей

Волинь-нова

Німецькі доброчинці приїхали з подарунками до ковельський дітей

Ковельський міський голова Олег Кіндер зустрівся з делегацією з міста-партнера Вальсроде (Німеччина). Цьогоріч вони знову завітали до Ковеля з доброчинною місією. Щоправда, вперше без свого керівника Міхаеля Хааке, який з вагомих причин не зміг приїхати

Під час розмови Олег Кіндер подякував німецьким гостям за їх милосердя, чудову організацію відпочинку для юних містян.

У свою чергу, пані Петра, дружина Міхаеля Хааке, запевнила, що у Вальсроде готуються влітку знову зустріти ковельських школярів. Робота в цьому напрямку уже ведеться. Вони дуже хвилюються, чи встигнуть діти зробити біометричні паспорти. Ковельський міський голова пообіцяв посприяти і при необхідності направити лист-звернення у відповідні служби.

У ці новорічні дні гості з Німеччини традиційно привезли гостинці юним ковельчанам, які там відпочивали. 80 подарунків напередодні Різдва вручили дітям пільгових категорій та з особливими потребами.

У ці новорічні дні гості з Німеччини традиційно привезли гостинці юним ковельчанам, які там відпочивали. 80 подарунків напередодні Різдва вручили дітям пільгових категорій та з особливими потребами. Захід відбувся у Палаці учнівської молоді.

 

 У ці дні представники благодійного товариства також побували в громадській організації «Реабілітаційний центр», дитячих садках №№ 6,7, відділенні стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування. Їх радо зустрічають родини, діти з яких відпочивали у Вальсроде. Також їх вітав фольклорний гурт «Намисто», який влітку побував у цьому місті. Програма на кілька днів у благодійників розписана похвилинно.

Варто сказати, що з ініціативи організації «Допомога дітям Ковеля» та особисто Міхаеля Хааке з 1999 року на оздоровленні у Вальсроде щоліта відпочиває півсотні дітей з малозабезпечених сімей, сиріт та напівсиріт.

 
Telegram Channel