Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Бойовики в Горлівці протаранили маршрутку з пасажирами

ТСН

Бойовики в Горлівці протаранили маршрутку з пасажирами

Кілька людей отримали поранення

У окупованому місті Горлівка бойовик на військовому авто навмисно врізався у маршрутку, внаслідок чого постраждало кілька пасажирів, пише ТСН.  Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Максим Праута.

  В Горлівці один з бойовиків, який керував військовим авто, скоїв навмисне зіткнення з маршрутним таксі. Постраждало кілька пасажирів.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, продовжує знижуватися рівень дисципліни та погіршуватися морально-психологічний стан у так званих армійських корпусах російсько-окупаційних військ», - сказав він.

Зокрема, почастішали випадки проявів агресивної поведінки, що призводить до зростання кількості злочинів і подій, скоєних бойовиками проти цивільного населення окупованого Донбасу.

«Так, 4 січня в Горлівці один з бойовиків, який керував військовим авто, скоїв навмисне зіткнення з маршрутним таксі. Постраждало кілька пасажирів», - зазначив Праута.

Раніше стало відомо, що п'яний бойовик в окупованій Макіївці пошкодив автомобіль місії ОБСЄ, а також стало відомо, що в тому ж місяці водій напідпитку врізався в натовп перехожих.

Telegram Channel