Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Підтримати сім'ї земляків-героїв

Волинь-нова

Підтримати сім'ї земляків-героїв

З такою метою створювали свою програму для луцьких родин загиблих та померлих воїнів АТО благодійний фонд «Рідна Волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса»

Як розповів учора під час презентації керівник цих організацій Дмитро Глазунов, програма, створена за сприяння ГО «Спілка воїнів АТО Волині», допоможе лучанам, які втратили своїх синів, чоловіків, батьків, зекономити на обстеженні та лікуванні у місцевих медичних закладах. Волинська обласна лікарняна каса діє за принципом страхової медицини. Її членами є уже близько 10 тисяч волинян із таких підприємств як СКФ Україна, завод «Мотор», Укрпошта, Волиньфарм та інші. Відтепер ця структура візьме під опіку ще 111 осіб - 84 дорослих та 27 дітей.

Цього року на кожного учасника програми передбачили виділити по одній тисячі гривень, якщо стан пацієнта буде важчим - 1500 гривень.

Програма, розрахована на 2018 рік, діятиме на умовах співфінансування БФ «Рідна Волинь» та ВОГО «ВОЛК». Також до неї можуть долучитись усі охочі допомогти. Обстежуватись можна буде у державних та приватних закладах «Благомед», Українсько-Німецька лабораторія, Гемомедика, Гемо Луцьк, Дивосил, Центр хірургії ока Загурського» та інших. Цього року на кожного учасника програми передбачили виділити по одній тисячі гривень, якщо стан пацієнта буде важчим - 1500 гривень. Звичайно, це не дасть змогу вирішити всі проблеми, але така підтримка —вияв нашої шани й уваги до родин загиблих,- наголосив Дмитро Глазунов.

Telegram Channel