Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Погода: якщо на Різдво тепло, то весна буде… (Карти гідрометеоцентру і пісня)

Прогноз погоди на 7 січня.

Карта – Український гідрометеоцентр.

Волинь-нова

Погода: якщо на Різдво тепло, то весна буде… (Карти гідрометеоцентру і пісня)

За прогнозом чергового інженера-синоптика Волинського обласного гідрометеоцентру Надії Голі сьогодні, 7 січня, буде хмарно з проясненнями, вранці очікується невеликий дощ, вдень без істотних опадів

Місцями туман. Вітер північно-східний, 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі – від 0 до 2 градусів тепла, вдень – від 3 до 5 градусів тепла.

За багаторічними спостереженнями, найтепліше 7 січня було у 1999-му році – плюс 8,1 градуса, найхолодніше – 1971-го – мінус 17,8 градуса.

Такою буде погода сьогодні на Волині.
Такою буде погода сьогодні на Волині.

 Найтепліше 7 січня було у 1999-му році – плюс 8,1 градуса, найхолодніше – 1971-го – мінус 17,8 градуса.

Народний прогноз погоди:

7 січня відзначається Різдво – одне з головних християнських свят. З давніх часів це день примирення, добра, миролюбності, прославлення Христа. Наші пращури помітили, якщо цього дня тепло – весна буде холодною.

Якщо ж у день Різдва холодно і хурделиця, буде холодно і літом. Густий іній прогнозує літом достаток хліба і малини.

Незважаючи на урочистість цього свята, світлий, ясний день вказував на неврожай. А багато зірок на небі – на врожай грибів, ягід та гороху.

Прогноз погоди на завтра:

8 січня буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Місцями туман. Вітер північно-східний, 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі – від 1 до 6 градусів морозу, вдень – від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла.

 

Telegram Channel