Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Молода ратнівчанка посварилася з коханим – і зібралася на той світ

Волинь-нова

Молода ратнівчанка посварилася з коханим – і зібралася на той світ

На щастя, жінку вдалося врятувати

Напередодні, 13 січня, в райцентрі Ратне 24-річна місцева жителька після сварки із співмешканцем намагалася вкоротитити собі віку. Поліцейські прибули на місце пригоди за лічені хвилини після того як про небезпеку повідомили рідні. Вони швидко відчинили двері до ванної кімнати й медики змогли своєчасно надати невідкладну допомогу жінці, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Пригода сталася близько 17 години. Про загрозу життю 24-річної жительки райцентру службу екстренного виклику поліції за номером телефону «102» повідомили її рідні. Диспетчер оперативно направив на місце групу реагування патрульної поліції та викликав бригаду швидкої медичної допомоги.

Виявилося, що жінка після сварки із співмешканцем зачинилася у ванній кімнаті й вчинила спробу самогубства. Поліцейські швидко відчинили двері й медики змогли своєчасно надати невідкладну допомогу постраждалій.

Поліцейські прибули на місце інциденту протягом лічених хвилин. Виявилося, що жінка після сварки із співмешканцем зачинилася у ванній кімнаті й вчинила спробу самогубства. Поліцейські швидко відчинили двері й медики змогли своєчасно надати невідкладну допомогу постраждалій. Завдяки оперативним діям поліції вдалося врятувати життя молодої людини. Постраждалу госпітализували в реанімацію місцевої райлікарні.

Слідчі розпочали кримінальне провадення за ч.1 ст. 120 Кримінального кодексу України. Йдеться про доведення особи до самогубства або до замаху на самогубство, що є наслідком жорстокого з нею поводження, шантажу, примусу до протиправніх дій або систематичного приниження її людської гідності. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Telegram Channel