Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Нововолинську будуть нові автостоянки

Вулиця Сокальська у Нововолинську

Волинь-нова

У Нововолинську будуть нові автостоянки

Відбулися громадські слухання щодо обговорення містобудівної документації

Йдеться про детальні плани будівництва автостоянки біля магазину промислових товарів на вул. Сокальській, 1 та будівництва автостоянки на проспекті Степана Бандери у м. Нововолинську.

Про ці два проекти детально розповів головний архітектор міста Михайло Вісьтак. Зокрема, він повідомив, що для будівництва автостоянки на проспекті Степана Бандери вибрана вільна земельна ділянка біля існуючої автостоянки. Її продаж  буде проведено через аукціон, в якому візьмуть участь усі бажаючі.

Для будівництва автостоянки на проспекті Степана Бандери вибрана вільна земельна ділянка біля існуючої автостоянки. 

Михайло Вісьтак поінформував і про облаштування ще однієї автостоянки - біля магазину промислових товарів на вул. Сокальській. Для цього планується вільна від забудови територія в районі вул. Тупикової. Проектом враховано дотримання санітарних норм щодо сусідства з індивідуальною забудовою. Продаж цієї земельної ділянки також відбудеться на аукціоні.

 Присутні на громадських слуханнях ставили питання благоустрою території навколо майбутніх об’єктів будівництва. Усі пропозиції громадян занесені до протоколу. Проект рішення про затвердження проектів буде внесений на розгляд чергової сесії Нововолинської міської ради.

Роксолана Вишневич

Telegram Channel