Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Росію сколихнули відразу три землетруси

Волинь-нова

Росію сколихнули відразу три землетруси

У четвер вранці, 25 січня, у Беринговій протоці поблизу Командорських островів, що входять до складу Камчатського краю Росії, протягом 1 години зареєстровані відразу 3 землетруси

Про це повідомляє РБК із посиланням на Камчатську філію Геофізичної служби Російської академії наук (РАН), передає 24 канал.

Так, перші підземні поштовхи магнітудою 6,2 бала були зареєстровані о 5:07 за московським часом. Епіцентр землетрусу перебував на глибині 35 кілометрів за 576 кілометрів від Петропавловська-Камчатського.

Перші підземні поштовхи магнітудою 6,2 бала були зареєстровані о 5:07 за московським часом.

Через 20 хвилин стався ще один землетрус магнітудою 5 балів. Його епіцентр перебував в акваторії Берингової моря на глибині 36 кілометрів і на відстані 32 кілометри від села Нікольське.

Після цього о 6:02 за московським часом стався ще один підземний поштовх. Його епіцентр був в акваторії Берингової моря на глибині 37 кілометрів і за 18 кілометрів від Нікольського.

Зараз біля острова Беринга реєструється багато землетрусів, але ці три – найсильніші, їх магнітуда перевищує 4,5 бала, сказав представник Геофізичної служби РАН.

В управлінні МНС по Камчатському краю наголосили, що підземні поштовхи відчули жителі Нікольського. У відомстві зазначили, що експерти проводять дослідження соціально-значущих об'єктів і житлових будинків. У МНС додали, що загроза цунамі не оголошувалася.

Telegram Channel