Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Заявіть усім, що ви – класний водій!

Патрульна поліція Луцька

Заявіть усім, що ви – класний водій!

Все більше водіїв на території України долучаються до всеукраїнської акції Національної поліції «Керуй!»

Кампанія «Керуй!» спрямована надихнути учасників дорожнього руху до більш безпечної їзди. Патрульні поліцейські вручають на вулицях тематичні наліпки тим водіям, які дотримуються правил дорожнього руху. Інших же закликають бути свідомими та відповідальними на дорозі. «Ви також можете отримати наліпку «Класний водій», якщо протягом останнього року не притягувались до адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Отримати наліпку можна за адресою УПП у Волинській області: м. Луцьк, вул. Залізнична, 15, в черговій частині (у робочі дні й робочий час). Після отримання наліпки приклейте її на свій автомобіль, сфотографуйте та розмістіть фото у соцмережах з хештегом #Керуй – це обов’язкова умова) З цього моменту ви – взірець: неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху!», - йдеться на сторінці Патрульної поліції Луцька у «Фейсбуці».

 

Ти - класний, коли ти їздиш за правилами! Ти - крутий, коли керуєш собою і бережеш життя інших.

Національна поліція України за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу розпочала інформаційну кампанію про безпечний рух на дорогах України. На жаль, за останній рік ситуація на дорогах України критично погіршилась, а кількість смертей та травмувань у наслідок ДТП у 2017 році стала рекордною за всю історію України. Адже, на дорогах ми всі – не поліцейські, водії та пішоходи, а перш за все – люди. За бажанням можна розкритикувати кожного, знайти чимало недоліків у всьому, але поліція прагне сказати водіям, що дотримуватись ПДР – круто та важливо. Ти - класний, коли ти їздиш за правилами! Ти - крутий, коли керуєш собою і бережеш життя інших.

 

 Нова ініціатива закликає керувати не тільки автомобілем, а й своїми емоціями, діями, самим своїм життям і тому отримала просту назву “Керуй!”. Це слово одночасно закликає і сісти за кермо, і повністю усвідомити себе частиною великої країни, великої історії, великої дороги та всіх, хто нею кудись прямує.

Кампанія «Керуй!» прагне надихнути усіх учасників руху до безпечної їзди.

Telegram Channel