Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Маневиччині хочуть роздати фермерам по 40 тисяч на теплиці

Фото: http://www.xpert.com.ua

Волинь-нова

На Маневиччині хочуть роздати фермерам по 40 тисяч на теплиці

На Маневиччині хочуть роздати фермерам по 40 тисяч на теплиці

«У Маневицькому районі є чимало хороших господарів, які не чекали ні від кого підтримки, а своїми руками збудували теплиці і вже не перший рік займаються вирощуванням різних овочів, а насамперед огірків. І дуже добре, коли люди не шукають як би то десь попрацювати на когось і заробити копійчину, а навчились самі на себе працювати, – написав він у Фейсбук. – Сьогодні, управлінням регіонального розвитку Маневицької РДА підготовлено зміни до Комплексної програми розвитку АПК, яким передбачається «часткове ВІДШКОДУВАННЯ ВАРТОСТІ заводських плівкових або полікарбонатних теплиць фермерським господарствам та фізичним особам-підприємцям в розмірі до 50 % вартості придбання, але не більше 40 тис грн на одне господарство...».

Передбачається «часткове ВІДШКОДУВАННЯ ВАРТОСТІ заводських плівкових або полікарбонатних теплиць фермерським господарствам та фізичним особам-підприємцям в розмірі до 50 % вартості придбання, але не більше 40 тис грн на одне господарство...».

Андрій Линдюк також повідомив про ще одну ініціативу – «підтримку для особистих селянських господарств - ДОТАЦІЮ на утримання бджолосімей (для початку 100 грн на бджолосім’ю)». «Ці пропозиції підписано і передано у районну раду для розгляду та схвалення. Вірю, що депутати підтримають ці рішення!», - заявив він.

Telegram Channel