Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Маневичах відкрили відділення гемодіалізу

Маневицька РДА

У Маневичах відкрили відділення гемодіалізу

Вчора із робочим візитом Маневицький район відвідав голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик

Голова обласної державної адміністрації оглянув як функціонує відділення гемодіалізу у Маневицькій центральній районній лікарні, що розпочало надавати медичну послугу пацієнтам ще наприкінці минулого року, та офіційно його відкрив, перерізавши стрічку, повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Маневицької РДА.

«Думаю, в цьому році, коли почнеться медична реформа первинної ланки медицини, то говоритимемо про серйозні зрушення у вторинній ланці. Чув різні розповіді, що у зв’язку зі створенням госпітальних округів закриватимуть лікарні, але скажіть, от ви відчули якісь закриття? – звернувся голова облдержадміністрації Володимир Гунчик до присутнього медперсоналу. - Держава фінансує створення амбулаторій у сільській місцевості, а ми маємо, як працювати у районі. Ми маємо непогану обласну клінічну лікарню, але коли бабуся з Маневицького району їде в Луцьк на процедури, які можете виконати ви- це ненормально».

Головний лікар Маневицького району Олег Бегаль повідомив про перспективу відкриття приймально-діагностичне відділення та закупівлю медичного обладнання.

Telegram Channel