Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«365 днів любові» - ярмарок на підтримку дітей Небесного Легіону

Фото із сторінки "Фейсбук" Руслана Теліпського

«365 днів любові» - ярмарок на підтримку дітей Небесного Легіону

У Луцьку о 14 годині у Волинській обласній юнацькій бібліотеці відбудеться благодійний захід «Ярмарок сердець». Малеча, у яких війна забрала найдорожчих людей, робила ці подаруночки своїми руками

13-14 лютого волонтерських рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) спільно з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва проводить виставку «Ярмарок сердець» для підтримки передусім дітей, у котрих війна відібрала татусів і безтурботне майбутнє. Багато діток з мамами з сімей Небесного Легіону старались, роблячи ці маленькі подаруночки своїми руками. Кожен, хто бажає придбати приємний подарунок чи сувенір своїм рідним, а також бути дотичним до благодійної справи, може це зробити у вівторок та середу. Ярмарок працюватиме з 11 до 16 години упродовж цих 2-х днів за адресою: пр. Волі, 2. Про це повідомляє на своїй сторінці у «Фейсбук» Руслан Теліпський.

«Наступний ярмарок МдС організовуватиме 24-25 лютого. Ми щиро запрошуємо долучитись до співпраці задля підтримки сімей Небесного Легіону усіх творчих, креативних людей та патріотів. Ви можете передати свої вироби на продаж або пiд реалiзацiю (мило, солодощi, бiжутерiя, картини, вишивки, прикраси, iграшки тощо) чи долучитись у якості волонтера. Детальну інформацію з приводу участі можна дізнатись у Наталії Natali Sky за тел. 0997508538 та в приватних повідомленнях.

Кожен, хто бажає придбати приємний подарунок чи сувенір своїм рідним, а також бути дотичним до благодійної справи, може це зробити у вівторок та середу. Ярмарок працюватиме з 11 до 16 години упродовж цих 2-х днів за адресою: пр. Волі, 2.

 

МдС постійно у пошуках нових партнерів для моральної, психологічної та почасти фінансової підтримки у тилу наших волинських захисників і родин, що залишились без годувальників.

Запропонуйте безплатні свої послуги, консультації, знижки, картки постійного клієнта, продукцію власного виробництва, квитки на концерти/фільми/вистави, подарункові сертифікати, Б/В речі/взуття/іграшки тощо. Працевлаштуйте бійців чи станьте менторами (духовними опікунами та друзями) для дітей Небесного Легіону.

 

Ми цінуємо будь-яку вашу допомогу і сприяння у цей складний для України історичний момент з мінімальними вашими незручностями у бізнесі та часі. Наш контакт: 050-973-44-84. Запрошуємо до співпраці і волонтерів», – пише Руслан Теліпський.

Telegram Channel