Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Рівному «накрили» 2 гральних заклади

Еспресо.TV

У Рівному «накрили» 2 гральних заклади

Прокуратура у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжує протидію гральному бізнесу, який заборонений в Україні

Так, за погодженням із прокуратурою Рівненської області працівники Головного управління Національної поліції в Рівненській області та управління захисту економіки в Рівненській області ДЗЕ Національної поліції України 12.02.2018 провели санкціоновані обшуки, за результатами яких ліквідували діяльність 2 закладів, які всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» здійснювали незаконну діяльність із надання доступу до азартних ігор з можливістю отримання виграшів, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Підпільні гральні зали діяли у м.Рівне по вулицях Дубенська та Ювілейна під виглядом інтернет-центрів.

Правоохоронці вилучили 40 системних блоків, стільки ж моніторів, інші комплектуючі.

Правоохоронці вилучили 40 системних блоків, стільки ж моніторів, інші комплектуючі. Доказову базу поповнили також вилучені документи, чорнові записи, грошові кошти, ймовірно одержані внаслідок протиправної діяльності.

Зазначені слідчі дії проведено у рамках кримінального провадження, що розслідується органами поліції за ч.1 ст.203-2 КК України за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Рівненської області.

Проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення організаторів та інших осіб, причетних до протиправної діяльності, з метою притягнення до передбаченої законом відповідальності.

Telegram Channel