Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Під Ковелем перевернувся інкасаторський автомобіль

 Автомобіль доставили на спецмайданчик Ковельського відділу поліції.

Фото: Сектор комунікації поліції Волинської області.

Волинь-нова

Під Ковелем перевернувся інкасаторський автомобіль

Учора поблизу Ковеля інкасаторський автомобіль «Mersedes Sprinter» наїхав на відбійник і перевернувся посеред дороги. У ДТП травмувалися водій та двоє пасажирів транспортного засобу

Автопригода сталася о 14 годині на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин». На місце ДТП одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що за кермом автомобіля «Mersedes Sprinter» перебував 49-річний водій-інкасатор. Ймовірно, він не впорався із керуванням та здійснив наїзд на відбійник, після чого автомобіль перекинувся. Внаслідок автопригоди водій, 32-річний і 20-річний пасажири отримали тілесні ушкодження, не госпіталізовувалися. 

Внаслідок автопригоди водій, 32-річний і 20-річний пасажири отримали тілесні ушкодження, не госпіталізовувалися. 

 Автомобіль доставили на спецмайданчик Ковельського відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286  (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel