Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Британці планують заборонити інтим

З новими правилами погоджуються не всі актори.

Вголос

Британці планують заборонити інтим

Принаймні, це обговорюється профспілкою акторів Equity

Актори обговорюють можливість введення правил постановки інтимних сцен як в кіно, так і на театральній сцені. Вони пропонують заборонити сцени поцілунків з язиком, сцени з оголеними тілами під час кастингу. Про це з посиланням на ВВС Україна розповідає Вголос.

Відомо, що доповідь профспілки буде оприлюднена наприкінці лютого або на початку березня. У ній має бути список нормативів для інтимних сцен, в тому числі й правила щодо того, коли і як актори можуть прикривати свої геніталії. На думку Енді Серкіса, ці пропозиції не відрізняються від цензури: «Рішення повинні ухвалювати режисери та актори. Вони повинні знайти спосіб передати глядачеві історію і при цьому відчувати себе комфортно, – зауважив Серкіс. – Було б дуже сумно, якби актори почали соромитися торкатися до інших людей. Ми повинні використовувати нашу уяву, входити у роль», – вважає актор.

 За інформацією, минулого року актриса Дженніфер Лоуренс скаржилася, що під час кінопроби їй та іншим жінкам довелося стояти пліч-о-пліч повністю оголеними

За інформацією, минулого року актриса Дженніфер Лоуренс скаржилася, що під час кінопроби їй та іншим жінкам довелося стояти пліч-о-пліч повністю оголеними. Також, актриса Мейв О'Салліван поділилася, що коли вона працювала на сцені, ніхто з нею не обговорював, які моменти для неї були незручними. «Режисери просто часто бояться говорити слова на кшталт: «Не суньте свого язика до рота іншому під час поцілунку», – розповіла вона. – Вони просто кажуть: «Добре, ми цього не будемо репетирувати, а ви самі між собою розберетеся. У таких випадках відчуваєш себе дуже незручно. Адже ти не знаєш меж іншого актора. Можливо, вам обом комфортно один з одним, може бути, вам навіть вдається обговорити ці питання, але часто нічого цього не відбувається» – нарікає О'Салліван.

Telegram Channel