Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Луцьку створюють «бібліотеку завтрашнього дня»

Бібліотека отримає друге дихання

Фото Ігоря Поліщука

Волинь-нова

У Луцьку створюють «бібліотеку завтрашнього дня»

Цього року Луцькою міською радою буде реалізовуватись інноваційний та унікальний для України проект створення нового формату бібліотеки, «бібліотеки завтрашнього дня» шляхом зонування бібліотечного простору для дітей та дорослих з поєднанням пізнання з дозвіллям, розвитком творчих здібностей, спілкування, навчання, гри, проведення в бібліотеці більше вільного часу, що сприятиме більшій затребуваності бібліотеки у громади

Проект буде створений шляхом капітального ремонту та реконструкції Луцької центральної міської бібліотеки для дітей, повідомив у Фейсбук радник міського голови Ігор Поліщук.

«Бібліотека-студія «ДіМ» (дорослим і малим) – стане майданчиком для творчого розвитку дітей

«Бібліотека-студія «ДіМ» (дорослим і малим) – стане майданчиком для творчого розвитку дітей, молоді в різноманітних студіях, гуртках, класах, місцем для інтелектуального та розумового зростання дітей, підлітків та молоді, 0 йдеться у його дописі. – В реконструйованій та оновленій бібліотеці передбачається:
1. Зали великого читання («BookRoom»).
2. Інтернет територія («Chatroom»).
3. Вільний творчий простір («Workroom»).
4. Невеликий кінозал («Сinemaroom»).
5. Зали для інтелектуальних зустрічей, презентацій («Living Room»).
6. Територія дитинства («Childrenroom»).
7. Мистецька зала («Artroom») 
8. Кімнати для сенсорного навчання за допомогою серсорної дошки, подарованої бібліотеці Фондом Ігоря Палиці "Тільки разом"("Sensorroom")».

 

 

 

Telegram Channel