Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Романтична вечеря до 8 Березня – обираємо посуд для сервірування*

Волинь-нова

Романтична вечеря до 8 Березня – обираємо посуд для сервірування*

Чого бажають пані та панянки до свята весни й краси? Насамперед — уваги і втекти від рутини повсякденних турбот

Святкова вечеря, приготована особисто для Неї – ідеальний варіант для обох:

Не потрібно за півроку бронювати столик у ресторані, а потім втомлено чекати заклопотаного офіціанта, що метушиться у переповненій залі.

У планах декілька келихів вина? Будете вимушені замовити таксі, а в них у святкові дні теж аншлаг.

Удома ж – рідний затишок, в якому ми знаходимося набагато менше, ніж хотілося б. Можна розслабитися, після вечері не потрібно кудись поспішати і добиратися. Головне – підготувати все заздалегідь. Дітей – до бабусь, ароматичні свічки і розслаблююча пінка – в гарячу ванну, приголомшлива вечеря – на витончено сервірований стіл.

 Нові набори столових приборів і посуду – як додатковий подарунок

У вашому домі ще немає стильного посуду для сервірування столу – загляньте в інтернет-магазин «Ера Електроніки»:

Спеціально до 8 Березня діють знижки на чудові набори столових приборів торгових марок BergHOFF і Cook&co із якісної нержавіючої сталі. Потрібен базовий комплект на 6 осіб або повна версія з лопаткою для десерту, ложками для салатів, ополониками для соусів та іншим приладдям в єдиному стилі – знайдеться відповідний варіант.

Красиві тарілки – і вони є в наявності. Обирайте, що вам більше до душі – ударостійке скло або кам’яна кераміка.

У магазині запропонують чудові келихи для вина і шампанського, креманки, цукорниці і безліч стильних дрібниць для вишуканого сервірування за всіма правилами етикету.

Барні приладдя для неймовірно смачних коктейлів.

 

 Ви можете обрати і купити все необхідне для сервірування столу до 8 Березня в одному магазині, не витрачаючи дорогоцінний час на відвідини торговельних центрів. Адже у вас і без того безліч клопотів – меню, продукти, приготування, і щоб усе залишалося сюрпризом.

Доставка з Харкова – в інші міста України

Аби скористатися ідеєю, не обов’язково жити у великому місті. Інтернет-магазин «Ера Електроніки» надішле замовлення в будь-який населений пункт України зручною для вас транспортною компанією. У Харкові, до того ж, організовано кур’єрську доставку і можливий самовивіз.

Скоріше приймайте рішення – до свята час ще є, але не так багато. Рекомендуємо пристати до акційної пропозиції й разом з «Ерою Електроніки» порадувати кохану незабутнім вечором!

Telegram Channel