Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині правоохоронці посилили охорону бурштину

Інструктаж правоохоронцям провели заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в області Віталій Тортина та т.в.о. начальника Маневицького відділу поліції Василь Майданюк.

Фото: vl.npu.gov.ua

Волинь-нова

На Волині правоохоронці посилили охорону бурштину

Учора до забезпечення правопорядку в північних районах області долучилися військовослужбовці Національної гвардії України

Додаткові сили залучили з метою недопущення з початком потепління спроб незаконного видобутку бурштину. Військовослужбовці спільно з поліцейськими забезпечуватимуть правопорядок у місцях можливого незаконного видобутку бурштину-сирцю в Маневицькому та Любешівському районах. Інструктаж правоохоронцям провели заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в області Віталій Тортина та т.в.о. начальника Маневицького відділу поліції Василь Майданюк. Поліцейські спільно з військовослужбовцями відпрацювали алгоритми дій у випадках спроб незаконного видобутку бурштину.

Військовослужбовці спільно з поліцейськими забезпечуватимуть правопорядок у місцях можливого незаконного видобутку бурштину-сирцю в Маневицькому та Любешівському районах.

Військовослужбовці спільно з поліцейськими забезпечуватимуть правопорядок у місцях можливого незаконного видобутку бурштину-сирцю в Маневицькому та Любешівському районах. Інструктаж правоохоронцям провели заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в області Віталій Тортина та т.в.о. начальника Маневицького відділу поліції Василь Майданюк. Поліцейські спільно з військовослужбовцями відпрацювали алгоритми дій у випадках спроб незаконного видобутку бурштину, повідомляє Влинська поліція.
 

Telegram Channel