Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Богомолець порівняла політику української влади із сталінським геноцидом

Ольга Богомолець: на лікування хворих на онкологію уряд виділив 27% від потреби людей, а для лікування серцево-судинних хвороб – 30%.

Фото: http://www.umoloda.kiev.ua

Волинь-нова

Богомолець порівняла політику української влади із сталінським геноцидом

З кожним роком скорочення населення в Україні прискорюється. Якщо за 2016 рік кількість населення скоротилася на 175 тисяч, то у 2017 році – вже на 198 тисяч

Про це пише у Фейсбуку народний депутат Ольга Богомолець. За її словами, ми щорічно втрачаємо населення майже одного невеликого обласного центру, такого як Тернопіль чи Івано-Франківськ, або одразу кількох великих райцентрів – таких, як Бровари, Бориспіль та Ірпінь разом взяті.

На 63 живонароджених в нас приходиться 100 померлих.

На 63 живонароджених в нас приходиться 100 померлих. При цьому, на її думку, для збереження людського потенціалу держави уряд не робить навіть необхідного мінімуму.
На лікування хворих на онкологію уряд виділив 27% від потреби людей, а для лікування серцево-судинних хвороб – 30%. І це при тому, що смертність від онкології і серцево-судинних хвороб разом становить 80% від всіх причин смертності.
Але за 26 років правління політичного класу ми втратили 10 мільйонів життів і продовжуємо втрачати дедалі більше. За своїми жахливими наслідками це можна порівняти з геноцидом та репресіями сталінізму, – вважає Ольга Богомолець.
За оцінками фахівців, наявного населення в Україні залишилося коло 34-36 мільйонів – решта виїхали за кордон у пошуках кращої долі. Країна спустошена «попередниками» і продовжує добиватися «горе-реформаторами», які знищують те, що ще залишилося життєздатним, вважає Богомолець.


 

Telegram Channel