Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Байдужість чиновників образила

Обласні обранці проігнорували атовців

Вікторія Шинкаренко

Байдужість чиновників образила

У холі Рівненської обласної ради діяла виставка картин ветеранів АТО, які проходять реабілітацію у Клеванському госпіталі ветеранів війни після поранень

Захід було організований за підтримки громадських організацій «Обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини» і «Допомога армії Рівне». Однак депутати обласної ради, заклопотані поділом посад, не придбали жодної картини. Така байдужість обласних обранців неабияк образила ветеранів АТО. 

Найприкріше ж те, що зовсім сторонні люди - іноземці зі всього світу переймаються і купують ті картини за чималі кошти. То кому ми ближче?.. Мені шкода тих, кому байдуже; тих, хто навіть не розуміє кому завдячує своїм спокійним та забезпеченим сьогоденням.

- Кошти від продажу картин планували передати авторам для їхнього лікування, - говорить учасник АТО волонтерка Вікторія Шинкаренко. - Щойно телефонували хлопці з шпиталю. Кажуть, що слідкували за прямою телетрансляцією з облради, просили не робити більше виставки в приміщенні облдержадміністрації і не звертати увагу не байдужість чиновників...

- Найприкріше ж те, що зовсім сторонні люди - іноземці зі всього світу переймаються і купують ті картини за чималі кошти. То кому ми ближче?.. Мені шкода тих, кому байдуже; тих, хто навіть не розуміє кому завдячує своїм спокійним та забезпеченим сьогоденням. А хлопці наші сильні. І в них все буде добре і без нашого шкодування, - прокоментував ситуацію голова громадської організації «Обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини», екс-заступник командира 93-ї окремої механізованої бригади «кіборг» Олександр Василенко. 

Валентин Ставський.

 
Telegram Channel