Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що найбільш наболіле для любешівців?

Люди просять допомоги у влади

Любешівськ

Що найбільш наболіле для любешівців?

Про стан роботи зі зверненнями громадян у Великоглушанській та Малоглушанській сільських радах Любешівського району станом на березень 2018 року говорили сьогодні під час оперативної наради під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Фесика

Як зазначила у своїй доповіді, повідомляє сайт райдержадміністрації, завідувач сектору контролю та звернень громадян апарату райдержадміністрації Любов Гарбар, станом на 16 березня до Великоглушанської сільської ради надійшло 13 звернень (за звітний період 2017 – 10). Повторних та колективних звернень з початку 2018 року та за відповідний період 2017 року не зареєстровано. Найбільш актуальними були питання соціального захисту – 10, житлової політики – 2, аграрної політики – 1.

У Малоглушанській сільській раді станом на 20 березня було 3 звернення (за звітний період 2017 - 8). Турбували жителів питання житлової, аграрної політики і земельньні питання. За результатами розгляду на всі звернення надано роз’яснення.

Турбували жителів питання житлової, аграрної політики і земельньні питання. За результатами розгляду на всі звернення надано роз’яснення.

Про результати розгляду звернень заявникам надіслані письмові відповіді у встановлені законом терміни. Заявникам надаються обґрунтовані відповіді, у разі відмови роз’яснюється  порядок оскарження результатів вирішення порушених у зверненнях питань.

Реєстрація пропозицій, заяв і скарг, контроль за термінами їх розгляду, зняття з контролю здійснюється в електронній базі даних «Звернення громадян».

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel