Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Катерина Козак відзначила 100-літній ювілей

Тішиться довгожителька онуками і правнуками

Наш депутат Ірина Констанкевич

Катерина Козак відзначила 100-літній ювілей

Не кожному Бог дарує долю дожити до такого віку

Катерина Климівна Козак з с. Жорнище, повідомляє спільнота «Наш депутат Ірина Констанкевич» у «Фейсбуці» заслужила це своєю добротою, виваженістю, життєвою мудрістю. І те, як доглядає сьогодні за старенькою невістка Людмила Аркадіївна, ще раз доводить, людська доброта завжди повертається сторицею. 

П’ятеро дітей народила бабуся Катя. Четверо з них довелося пережити, як би боляче не було. Зате у неї є семеро онуків, десятеро правнуків, які радують Катерину Климівну своїм радісним сміхом і дитячими пустощами. 

І те, як доглядає сьогодні за старенькою невістка Людмила Аркадіївна, ще раз доводить, людська доброта завжди повертається сторицею. 

За плечима жінки – війна, розруха. Але вона завжди уміла виживати. Її умілі руки ткали килими, вишивали рушники, шили. І свято вірила і сподівалася на те, що Бог завжди допоможе й підтримає у важкі хвилини й щирою молитвою просила у Всевишнього спасіння й підтримки. До сьогодні Людмила Аркадіївна зберігає ткацький верстат свекрухи, швейну машинку, а підлоги в хаті вистелені домотканими доріжками Катерини Климівни.

Привітали довгожительку представники районної влади. Бабуся нарікає, що погано чує, але при цьому має світлий розум і радо приймала гостей. 

Гості бажали Катерині Климівні міцного здоров’я і родинного затишку!   

Telegram Channel